Vakuumpåse 90my 130x260mm

Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 130x260mm.
Art.nr:53909582
Enhet:Kartong
Antal i enhet:1000
623,75 kr

I lager

I lager för omgående leverans!
  • Försäljningsenhet Kartong
  • Antal i enhet 1000
  • För hel kartong ange 1
  • Tillverkarens artikelnummer SR11114
  • Kategorier