Välj märke på skrivare

Välj modell på skrivaren

  • Välj märke först

Hittar du inte bläckpatronen eller tonern du behöver?
Ring oss på 010 129 99 00 eller maila info@officeandprint.se så tar vi fram det du behöver.

Miljötoner – Bra för miljön och din plånbok

Miljön belastas allt hårdare och det är viktigt att alla hjälps åt och gör medvetna val.
Genom att välja miljötoner i stället för originaltoner till din laserskrivare sparas upp till två liter olja på en enda kas­sett.
En miljötoner är en återanvänd originaltoner där alla delar som behövs byts ut och tonerkassetten rengörs och fylls på med nytillver­kat tonerpulver.

Garanti och Kvalite
Alla våra produkter testas enligt kvalitetskontroller som t ex ISO och ASTM.
Samtliga produkter har 100% ej tidsbegränsad garanti.
Garantin gäller även eventuella skador som innefattar skrivaren.

Våra Svanengodkända tonerkassetter har en genomsnittlig felprocent på årsbasis på mindre än 1 procent och har samma utskriftskapacitet och likvärdig kvalitet som en originalkassett.

Ekonomi
De flesta vill vara snälla mot miljön, men oftast får ändå plånboken avgöra och då får miljön många gånger stå åt sidan eftersom miljöprodukter ofta är dyrare. Det är inte fallet här. Här finns pengar att spara samtidigt som du minskar belastningen på vår miljö. Genom att välja miljötoner sänker du dina utskriftskostnader.

Autotoner – Automatiska tonerleveranser

Är vår tjänst för automatiska tonerleveranser.  Vår tjänst automatiserar arbetet med att beställa, lagerhålla och planera ditt förbrukningslager. Autotoner är helt märkesoberoende och kan levereras till befintlig utskriftspark så länge skrivaren har nätverksfunktion.

Med autotoner får du alltid förbrukningsvaror till skrivaren i rätt tid. Men även en förbättrad produktivitet då fokus kan ligga på verksamheten. Autotoner ger en övergripande bild av din totala maskinpark. Här kan du följa utskriftsmönster och få all statistik kring förbrukning, utskriftsvolymer, serviceintervaller, energiförbrukning och felfrekvenser.

En laserskrivare förbrukar normalt 3 till 4 tonerkassetter per år. Med våra toner (miljö eller original) och automatiska beställningar genom vår Autotoner, sparar du snart in tusentals kronor per år, beroende på hur många skrivare ni har. För att inte tala om den tid du sparar under samma period. Läs mer här

Återvinningslåda för bläckpatroner och tonerkassetter

Återvinn dina förbrukade patroner och kassetter enkelt och miljövänligt.
Använd vårt enkla system för återvinning.
Du får en kartong av oss som du fyller med förbrukade patroner och kasetter, när lådan är full fäster du den medföljande fraktsedel och ringer Postnord så kommer de och hämtar lådan – helt kostnadsfritt.

Återvinningslådor beställs genom att kontakta oss på 010 129 99 00 eller maila info@officeandprint.se.

Om bläck & toner

Hos oss kan du snabbt och enkelt hitta och köpa bläck och toner till din skrivare. Vi har billigt bläck och toner till skrivare. Du söker på det varumärke du vill ha i vår guide eller filtrera efter märke i menyn.

Vi har ett stort utbud av kända varumärken som till exemple HP, Brother, Canon och Epson.
Förutom våra kända varumärken så har vi även alternativa varumärken och miljötoner. De är kompatibla med din skrivare, dessutom är de ofta billigare och kommer med garantier. Du väljer vilka bläck och toner som passar dig bäst och om du är osäker finns vi här för att hjälpa till.

Vi har en tjänst för automatiska bläck- och tonerleveranser som underlättar och effektiviserar för dig. Vår tjänst automatiserar arbetet med att beställa, lagerhålla och planera ditt förbrukningslager. Automatiska bläck- och tonerleveranser är helt oberoende av varumärke och kan levereras till befintlig utskriftspark så länge skrivaren har nätverksfunktion.

Förutom automatiska toner så har vi även skåpservice. Det innebär att vi åker ut till din arbetsplats och fyller på utvalt sortiment. I sortimentet kan ni exempelvis ha bläck och toner. Vi inventerar, beställer och slänger emballage. På så sätt frigör ni tid och allt flyter på utan att ni behöver tänka på det.

För att göra vad vi kan för miljön förser vi dig med ett stort utbud av miljötoner och återvinningslåda. Förutom att de är bra för miljön är de dessutom billigare! Du sparar pengar och värnar om miljön. Våra miljöalternativ framgår av miljömärkningen. Du kan även beställa hem en kostnadsfri återvinningslåda där du kan slänga dina använda bläck och toner som sedan hämtas upp och återvinns. Du bokar därefter en kostnadsfri hämtning av lådan när den är full.