Varför välja oss?


Din Lösning

För att tillgodose ditt behov har vi marknadens bredaste utbud av produkter och tjänster för ditt kontor. Vad det än gäller får du fördelarna av att ha en inköpskanal, vilket underlättar och effektiviserar din verksamhet.

Flexibilitet och service värdesätter vi högt. För dig som kund innebär det en lyhörd och anpassningsbar leverantör.

Vi tar ansvar för det vi levererar och följer upp att du är nöjd med dina inköp. Vi vill göra din vardag lite enklare. Låt oss vara din lösning.


Personlig kontakt

Du har din egen kontaktperson som lär känna ditt företag och erbjuder dig smarta lösningar som passar just din verksamhet.

Oavsett vad det gäller finns vi tillgängliga för dig.
Tillsammans hittar vi de rutiner som fungerar allra bästa och vi arbetar aktivt för att utveckla samarbetet med dig.


Brett sortiment

Vi erbjuder över 30 000 artiklar och flertalet kontorsnära tjänster så att du alltid kan hitta det du söker.

Vill du behöver du inga andra leverantörer än oss, vårt sortiment och vår kunskap gör att du kan använda oss som din enda leverantör.

Genom samarbetsavtal och partners blir vi din enkla lösning.


Varumärken

Vi jobbar med tillverkare av kända varumärken för att säkerställa en hög kvalité och ett problemfritt användande.

Så du kan alltid känna dig trygg i att varorna som vi levererar motsvarar våra förväntningar och kommer med de garantier som behövs.


Snabb & säker leverans

Det du beställer levereras till dig så fort som möjligt och på ett ansvarsfullt sätt, för dina varor och för miljön.

Beställning av lagerförda produkter som sker vardagar före kl 13.00 levereras vanligtvis nästkommande vardag.

Beställningar som sker övrig tid (helgdag eller vardag efter kl 13.00) hanteras som om beställningen gjorts nästkommande vardag före kl 13.00.

För företag levereras produkterna med Företagspaket 16:00.
För privatpersoner levereras varorna till närmaste utlämningsställe.

Vid beställningar över 800:- utan moms (1000:- med moms) bjuder vi på fraktkostnaden. För beställningsvaror, skrymmande varor samt beställningar under fraktfrigränsen tillkommer en fraktkostnad på 95:- utan moms (118,75:- med moms).

Vi använder oss av Postnord, DHL, Schenker, TNT och FedEx som transportörer, så vi kan erbjuda rätt transportör för rätt leverans.

Hos oss har du returrätt i 30 dagar från att du fått leveransen, detta gäller inte beställningsvaror samt kundunika produkter.


Skåpservice

En kostnadsfri tjänst som vi erbjuder där vi arbetar med just-in-time, vilket innebär att de varor du behöver alltid finns till hands utan att du binder upp dig med ett stort lager.

Tillsammans bestämmer vi vilka produkter och hur många av varje produkt som ska finnas tillgängliga och sedan ansvarar vi för att beställa, leverera och plocka upp produkterna.

Tjänsten är helt kostnadsfri och du betalar bara för de produkter som används.


Prisgaranti

Du kommer alltid få bästa pris. Vi vill erbjuda dig marknadens bästa pris, därför har vi en prisgaranti som innebär att vi sänker priset ifall du skulle hitta varan billigare.

Hittar du en identiskt artikel på en annan svensk webshop erbjuder vi dig bättre eller samma pris på produkten.

För att prisgarantin ska gälla måste alla kunna ha tillgång till priset och det får inte vara ett kampanjpris, avtalspris eller liknande.


Miljömedvetenhet

Vi strävar efter att ha ett helt miljövänligt sortiment och för de flesta produkter kan vi erbjuda dig ett miljövänligt alternativ.

Svanen, FSC, EU-blomman och Bra miljöval är några av de märkningar som du hittar på våra produkter.

I vårt arbete letar aktivt efter mer miljövänliga produkter utan att göra avkall på kvalité och funktion. Det innebär att vårt sortiment förändras i takt med att fler miljövänliga alternativ blir tillgängliga.


Hållbarhet

I vår verksamhet och i våra samarbeten med kunder, partners och leverantörer är hållbarhet i samtliga processer av största vikt för oss.

Vi strävar efter att hushålla med mänskliga och materiella resurser på lång sikt så att vårt avtryck blir minsta möjliga.